Ironman Barcelona 2.10.2016

Ironman Barcelona 2.10.2016


img_3985

Eli kisa meni osin pieleen ja osin sujui mainiosti. Uintiosuudella tein pari virhettä jotka sai tuntea nahoissaan vielä viikko kisan jälkeenkin. Minä ja ystäväni oltiin ilmeisesti ainoat jotka reitin uivat ilman märkäpukua ja siinä tuli takkiin kymmenisen minuuttia. Lisäksi en ollut kisahaalaria testannut uiden joten jäi huomaamatta saumat kainaloiden kohdalla. No kuten arvata saattaa olivat kainalot nilellä puolen kilsan jälkeen ja osuuden jälkeen lähes verillä. Kyllä uidessa kirveli!
img_4047       img_7526
Fillarointi sujui vuokrapyörällä mainiosti. Ainut vaiva suorituksen aikana oli kainaloiden kirvelöinti rasvauksesta huolimatta. Sille osuudelle sain nakutettua oman ennätyksen.

Maratonin aloitin suht varovasti ja se sujuikin puoleen matkaan melko hyvin mutta jälkimmäisellä puolikkaalla taistelin juoksijan polven kanssa ja jouduin kävelemään aika paljon.

Kokonaisaika 11 tuntia 11 minuuttia 44 sekuntia jää viime kesän tuloksesta puolisen tuntia mutta virheisiin ja vaivoihin nähden tulos on erinomainen omasta mielestäni.

Kisa päivänä sää oli mainio. Pientä tuulen virettä ja sykemittarin datan mukaan meriveden lämpötila oli 23 astetta ja ilman vaihteli välillä 25-28 astetta.
Ensi vuonna uudestaan!
img_20161002_223652

 

 

 

 

 

Make